About

Iubesc literatura de când mă ştiu. Presimt că nu mai am timp să culeg cele mai frumoase flori din drumul meu anevoios spre moarte, aşa că m-am hotărât să strâng din când în când şi gând în gând ceea ce aş dori să las moştenire copiilor literaturii de mâine.

Cuvinte alese, plăsmuite dintr-un talent ce poate recompune o lume nouă, o generaţie fericită a unei literaturi, care, cu chiu cu vai, supravieţuieşte multor atacuri din toate părţile.

Este o colecţie subiectivă, aceasta reflectând preferinţele mele în materie de cuvânt scris, trimis de undeva, apoi transmis peste tot.

Vă doresc o lectură plăcută, la ceas de seară literară.

„Nadir latent, poetul” Oh, da! Doamnă Lorena Craia, în clipa asta sunteți ca un balsam pe rana sângerândă, versurile citite, la acest ceas matinal și ploios și înghețat, sunt ceva de care aveam nevoie, ca de aer!Vă mulțumesc!

Selma Calil

Cunoașterea dezvoltă și armonizează mințile și sufletul omului. Testament literar este o structură ce selectează valorile literare și ți le aduce spre cunoaștere. Este o sursă de a-ți îmbogăți spiritul.

Maria Georgescu

Este o pagină binevenită că, dacă o răsfoim, ne pune în situația de-a ne aduce aminte de marii scriitori. Mi-a făcut plăcere să mă întâlnesc cu scriitori din literatura universală peste a căror operă uitarea își lasă pânza. Când eram tânăr îi adoram pe Musset și Pușkin. În ziua de azi de ești scriitor ești … Continue reading Dumitru Hărdălău

Dumitru Hărdălău

Emoționant…!

Dimitrie Paraschiv

Pentru mine poezia este hrană pentru sufletul meu. Îmi încarcă bateriile trupului ăsta obosit.

Mariana Bodorin

Cred în tine, TESTAMENT LITERAR…!

Cornelia Dita

Un gând…simț sufletesc… Aș vrea ca toată lumea să înțeleagă că poezia este o vorbă/vorbe spusă/e de/din suflet și nu de trup. Aș vrea ca să se înțeleagă că versurile din poezii sunt venele prin care cuvintele îi circulă prin tot sufletul și nu prin trup.

Fiara Blândă Mihai

Un testament este o surpriză, când alegi și persoanele incluse în el – o altă surpriză, iar când este un TESTAMENT LITERAR găsim o surpriză literară, sau mai multe … 

Mara Emerraldi

O idee excelentă!

Marilena Mincu

Mă captivează acele versuri care au acea sensibilitate artistică, ce încântă cititorul. În pagina ta, ochiul minții are plăcuta ocazie de a se delecta cu versuri de o candoare aparte, care-ți spun că viața este frumoasă, dar are un sfârșit și depinde de noi ce lăsăm peste timp. Da, pentru tine timpul nu este mărginit, … Continue reading Vasile Vulpașu

Vasile Vulpașu
Advertisement