Testimonials


„Nadir latent, poetul”

Oh, da! Doamnă Lorena Craia, în clipa asta sunteți ca un balsam pe rana sângerândă, versurile citite, la acest ceas matinal și ploios și înghețat, sunt ceva de care aveam nevoie, ca de aer!
Vă mulțumesc!

Selma Calil


Cunoașterea dezvoltă și armonizează mințile și sufletul omului.

Testament literar este o structură ce selectează valorile literare și ți le aduce spre cunoaștere.

Este o sursă de a-ți îmbogăți spiritul.

Maria Georgescu


Este o pagină binevenită că, dacă o răsfoim, ne pune în situația de-a ne aduce aminte de marii scriitori. Mi-a făcut plăcere să mă întâlnesc cu scriitori din literatura universală peste a căror operă uitarea își lasă pânza. Când eram tânăr îi adoram pe Musset și Pușkin. În ziua de azi de ești scriitor ești condamnat la uitare încă de la prima apariție. Trebuie făcut ceva ca să se trezească la tânăra generație apetitul pentru lectură.

Advertisement

Dumitru Hărdălău


Emoționant…!

Dimitrie Paraschiv


Pentru mine poezia este hrană pentru sufletul meu. Îmi încarcă bateriile trupului ăsta obosit.

Mariana Bodorin


Cred în tine, TESTAMENT LITERAR…!

Cornelia Dita


Un gând…simț sufletesc…

Aș vrea ca toată lumea să înțeleagă că poezia este o vorbă/vorbe spusă/e de/din suflet și nu de trup.

Aș vrea ca să se înțeleagă că versurile din poezii sunt venele prin care cuvintele îi circulă prin tot sufletul și nu prin trup.

Fiara Blândă Mihai


Un testament este o surpriză, când alegi și persoanele incluse în el – o altă surpriză, iar când este un TESTAMENT LITERAR găsim o surpriză literară, sau mai multe … 

Mara Emerraldi


O idee excelentă!

Marilena Mincu


Mă captivează acele versuri care au acea sensibilitate artistică, ce încântă cititorul. În pagina ta, ochiul minții are plăcuta ocazie de a se delecta cu versuri de o candoare aparte, care-ți spun că viața este frumoasă, dar are un sfârșit și depinde de noi ce lăsăm peste timp. Da, pentru tine timpul nu este mărginit, ți-ai asigurat un loc în universul poeziei autentice. Felicitări!

Vasile Vulpașu